بررسی و تدوین ویژگیهای کیفی ابریشم مورد استفاده در فرش دستباف

در تولید تجاری کرم ابریشم مورد استفاده از نظر ژنتیکی دو نسله هستند اما شرایط سردخانه به طوری فراهم می‌شود که یک نسله باشند زیرا اگر دونسله باشند تغذیه و نوغاندار نیست. پرورش دو نسله باعث می‌شود که الیاف ظریفتر و در ضمن به مقدار تغذیه بیشتر نیاز دارد. در یک نسله ۲۰ راندمان بالاتری نمی رسیم فقط وزن پیله بالاتر و مقاومت در مقابل بیماری کمتر است. برای ایجاد افزایش مقاومت و راندمان باید ازمحیطهای بهداشتی استفاده کرد. و از طریق ژنتیکی مقاومت را بالا برد که باعث تولید و راندمان پایین می شود.

فهرست مندرجات

چکیده

فصل اول

سابقه نوغانداری در کشورهای آسیا

فصل دوم

سابقه نوغانداری در ایران از دوره هخامنشی تا کنون

فصل سوم

نحوه پرورش کرم ابریشم

تفریخ تخم نوغان

مرحله پرورش لارو. حرارت و رطوبت،دما،تغذیه،تمیز کردن بستر

مرحله تنیدن پیله

برداشت پیله

فصل چهارم

طبقه انواع نژاد بر اساس مناطق تجاری و بومی

فصل پنجم

چرخه تولید تخم نوغان

فصل ششم

بیماریها و آفات کرم ابریشم

فصل هفتم

واریته های توتهای مختلف

فصل هشتم

فرآوری پیله (ماده اولیه صنعت ابریشم)

فصل نهم

بررسی ویژگیهای کیفی ابریشم

ابریشم پرز

ابریشم چله

صمغ گیری ابریشم با مواد گوناگون

صمغ زدایی در ایران

فصل دهم

تصاویر

فصل یازدهم

نتیجه گیری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.