گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو

گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو


گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو

گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو

گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو

خلاصه طرح

نام محصول : تولید قوطی کنسرو

ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی): (داخل فایل)

موارد کاربرد : بسته بندی مواد غذایی

مواد اولیه مصرفی عمده : ورق قلع اندود، مایع لاستیک

کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) : (داخل فایل)

اشتغال زایی (نفر) : (داخل فایل)

زمین مورد نیاز (مترمربع) : (داخل فایل)

زیربنا : (داخل فایل)

میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی : (داخل فایل)

ســرمایه گــذاری ثابت طرح: (داخل فایل)

محل پیشنهادی اجرای طرح : استان های تهران و قزوین

۱ – معرفی محصول

۱ -۱- نام و کد محصولات (آیسیک ۳)

۱-۲- شماره تعرفه گمرکی

۱-۳- شرایط واردات محصول

۱-۴- بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول ( ملی یا بین المللی )

۱-۵- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

۱-۶- معرفی موارد مصرف و کاربرد

۱-۷- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

۱-۸- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

۱-۹- کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول

۱-۱۰- شرایط صادرات

۲ – وضعیت عرضه و تقاضا

۲-۱- بررسی ظرفیت بهرهبرداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

۲-۲- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا

۲-۳- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال۱۳۸۵

۲-۴- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

۲-۵- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا نیمه اول سال۱۳۸۵

۲-۶- بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم

۳- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن
با دیگر کشورها

۴- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول

۵- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه بـرآورد حجـم سـرمایه ثابـت مـورد
انتظار

۶- میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن

۷- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

۸- وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

۹- بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

۱۰- وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی

۱۱- تجزیه و تحلیل و ارائه جمعبندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو

گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو

مقدمه

  • بسته بندی پلی است میان تولید کننده و مصرف کننده

نوع بشر از بدو آفرینش، آنگاه که موفق به ساخت ادوات و تجهیزات جهت بهبود وضعیت
زندگی خود شد، جهت نقل مکان آنها نیازمند بسته بندی گردید. بسته بندی به لحاظ دارا بودن ویژگی های خاص در زمینه های مختلف و فراهم نمودن امکان ذخیره سازی فرآورده های گوناگون از جمله مواد غذایی بخصوص پس از دسترسی به فنون پاستوریزاسیون از اهمیت ویژه ای برخوردار شد.

صنعت بسته بندی به عنوان یکی از مهم ترین و تعیین کننده ترین عوامل موثر عرضه کالا
و موفقیت در کسب بازار، هم اکنون تمامی فعالیت های تولیدی و بازرگانی را درجهان متوجه
خود کرده به نحوی که اگر چه مقوله جدیدی در صنعت و اقتصاد نیست ولی با تحولاتی که
یافته توجه بسیاری را به خود جلب نموده و به عاملی تعیین کننده در موفقیت عرضه کالا و
خدمات تبدیل شده است.

  • روند رشد قوطی سازی در ایران

در سال های قبل از انقلاب بدلیل پایین بودن جمعیت و تمرکز آنها در روستاها (بیش از
۷۰%) نیاز کشور به قوطی محدود بود، لذا این کالا اساساً توسط مصرف کنندگان آن یعنی تولید کنندگان مواد غذایی و مواد شیمیایی، بعنوان تولید جنبی ساخته می شد که مازاد برنیاز آنها به بازار عرضه می گردید و واحدهایی که تولید آنها فقط قوطی یا حلب باشد بسیار محدود و انگشت شمار بود.

در سال های پس از انقلاب بدلایل مختلف از جمله افزایش جمعیت، تمرکز جمعیت در شهرها،
جنگ تحمیلی، تغییر الگوی مصرف و … تقاضا برای قوطی افزایش یافت، لذا ضمن توسعه و
تکمیل واحدهای گذشته تعداد زیادی واحدهای جدید ایجاد شده اند که مهمترین آنها عبارتند از شرکت های صنایع بسته بندی تبریز، زاگرس، مهرآذر، تولید و گسترش کیافرین و بقیه
واحدهای کوچک محسوب می گردند که اکثراً سازنده قوطی های کششی جهت مواد غذایی و یا قوطی های چند تکه مواد شیمیایی با ماشین آلات داخلی و یا دست دوم و فرسوده بود که طبق  ضوابط مربوطه جهت آنها کارت شناسائی یا گواهی فعالیت صنعتی صادر شده و از نظر
تعداد مجموعاً بیش از ۱۵۰ واحد می باشد.

بروز جنگ و شروع محدودیت های ارزی، باعث عدم توجه کافی به این رشته و قرارگرفتن آن
در گروه سوم اولویت های بخش فلزی در سال های گذشته و تخصیص ناکافی ارز به این گروه
گردید. ضمن اینکه سهمیه تخصیص یافته اساساً صرف خرید مواد اولیه و قطعات یدکی شده
و مسئله جایگزینی ماشین آلات و خرید اطلاعات فنی جدید نیز تقریباً به فراموشی سپرده شد که نتیجه آن عقب افتادن از دانش روز و کاهش شدید کیفیت قوطی و تشکیل کمیته فنی ارتقاء کیفیت قوطی بود.

 

نام محصول مورد نظر طرح، انواع قوطی فلزی کنسرو می باشد.

تعریف قوطی:

قوطی عبارتست از ظرفی اساساً چهارگوش یا گرد ساخته شده از ورق حلب یا آلومینیوم
با ظرفیت بسته بندی حداکثر ۵ کیلوگرم مواد.

قوطی مواد غذایی یک نوع بسته بندی برای محافظت از مواد غذایی است و یا بعبارت دیگر
سیستمی است که کالاهای مظروف خود را در فاصله تولید تا مصرف حفظ کرده و آن را از
آسیبهای گوناگون مصون می دارد. انواع قوطی از نظر وزن کالاهای مظروف آنها شامل موارد
ذیل است:

قوطی ۵۰۰۰ گرمی، ۲۰۰۰ گرمی، ۱۰۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی، ۵۰۰ گرمی کوتاه (قطر ۹,۹
سانتیمتر)، قوطی ۴۰۰ گرمی (ارتفاع ۸۵ و قطر ۷۳ میلیمتر)، قوطی ۳۳۰ گرمی (مخصوص آبمیوه)، قوطی ۲۷۵ گرمی، قوطی ۲۰۰ گرمی (مخصوص تن ماهی)، قوطی ۱۷۵ گرمی و قوطی های کششی ۳۰۰ ، ۲۰۰ و ۷۰ گرمی. شمای ذیل تقسیم بندی انواع قوطی فلزی را نشان می دهد.

 

 

گزارش امکان سنجی طرح تولید قوطی کنسرو :در واقع سندی آماده ارائه می باشدکه در آن نحوه برآوردسودو زیان و سرمایه ثابت،سرمایه در گردش ونقطه سربه سر، بازدهی سرمایه،دوره برگشت سرمایه و … بیان خواهد شد.

 

در صورتی که نیاز به جزئیات بیشتر و یا دریافت فهرست مطالب داریداز طریق بخش پشتیبانی  بامادرارتباط باشید.

  • قیمت محصول: 2900 تومان
  • تعداد صفحه: 91صفحه
  • فرمت: PDF
  • حجم فایل: 1.282KB
2900 تومان – خرید
محصولات مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.