طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیوه با ظرفیت تولید هشتصد تن در سال

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیوه


طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیوه

حجم فایل: ۱۸۶KB

تعداد صفحه : ۱۵ صفحه

فرمت فایل : PDF

قیمت فایل : ۲۹۰۰هزار تومان

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیوه

خلاصه طرح

موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو

 

ظرفیت : ۸۰۰ تن در سال

 

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی

 

سرمایه گذاری کـل: ( داخل فایل )

 

سهم آورده متقاضی: ( داخل فایل )

 

سهم تسهیلات: ( داخل فایل )

 

دوره بازگشـت سرمایه: ( داخل فایل )

 

اشتغالزایی : ( داخل فایل )

   مقـدمه:

علیرغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور  می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را دو چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

    طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:

به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای ۸۸-۸۶% رطوبت و دمای ۱۴-۱۳ درجه سانتی‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.

برای استخراج عصاره لیمو از  پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی‌اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت ۷۷ درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

۱- سرمایه گذاری ثابت

۱-۱- زمیـن

۱-۲-محوطه سازی

۱-۳- ساختمانها

۱-۴- ماشین‌آلات

۱-۵-  تاسیسات

۱-۶- وسایل نقلیه

۱-۷- تاسیسات اداری

۱-۸- هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

۲- هزینه های جاری

۲-۱- مواد اولیه و نهاده های تولید

۲-۲- حقوق و دستمزد

۲-۳- هزینه نگهداری و تعمیرات

۲-۴- هزینه استهلاک

۲-۵- سوخت و انرژی

ج ) فروش

 

 

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیوه – در واقع سندی آماده ارائه می باشدکه در آن نحوه برآوردسودو زیان و سرمایه ثابت،سرمایه در گردش ونقطه سربه سر، بازدهی سرمایه،دوره برگشت سرمایه و … بیان خواهد شد.

در صورتی که نیاز به جزئیات بیشتر و یا دریافت فهرست مطالب داریداز طریق بخش پشتیبانی  بامادرارتباط باشید.

  • قیمت محصول: 2900 تومان
  • تعداد صفحه: 15صفحه
  • فرمت: PDF
  • حجم فایل: 186KB
2900 تومان – خرید
محصولات مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.