دانلود طرح توجیهی تولید بستنی

طرح توجیهی تولید بستنی


طرح توجیهی تولید بستنی

طرح توجیهی تولید بستنی

طرح توجیهی تولید بستنی

طرح توجیهی تولید بستنی

حجم فایل : ۳۹۰ KB

تعداد صفحه : ۵۷ صفحه

فرمت فایل : PDF

قیمت فایل : ۲۹۰۰هزار تومان

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید بستنی ( چوبی ، لیوانی ، قیفی )

 

خلاصه طرح

نام محصول انواع بستنی
ظرفیت پیشنهادی طرح ۱۰ میلیون عدد در سال(معادل ۸۸۰ تن)
موارد کاربرد صنایع غذائی
مواد اولیه مصرفی عمده شیر،شکر، خامه و سایر افزودنیها
 کمبود محصول ( سال  ۱۳۹۰ ) : ( داخل فایل )
اشتغال زایی ( نفر) : ( داخل فایل )
زمین مورد نیاز : (m2)
زیر بنا : ( داخل فایل )
میزان مصرفسالانه مواد اولیه اصلی : ( داخل فایل )
میزان مصرفسالانه یوتیلیتی : ( داخل فایل )
سرمایه گذاری ثابت : ( داخل فایل )
محل پیشنهادی اجرای طرح: شهرهای بزرگ مانند تهران، اصفهان،آذربایجان شرقی و غربی و استانهای تولید کننده لبنیات

مقدمه

بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد،
اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال ۶۲ قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپسآن را با شربت، (Apennines) کوهستان های آپنین پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.
هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در ۱۶۶۰ ، کافه پروکوپ توسط یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریسافتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان بستنی، تولید و عرضه می شد.

۱- معرفی محصول

۱-۱- نام و کد محصول

۱-۲- شماره تعرفه گمرکی:

۱-۳- شرایط واردات

۱-۴- استانداردهای محصول:

۱-۵- قیمت تولید داخلی و جهانی

۱-۶- معرفی انواع و کاربردهای محصول:

۱-۷- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول:

۱-۸- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

۱-۹- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

۱-۱۰- شرایط صادرات

۲- وضعیت عرضه و تقاضا

۲-۱- بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

۲-۲- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا

۲-۳- بررسی روند واردات محصول:

۲-۴- بررسی روند مصرف:

۲-۵- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم

۲-۶- بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

۳- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها

۴- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم (به شکل اجمالی)در فرایند تولید محصول

۵- بررسی و تعین حد اقل ظرفیت اقتصادی و حجم سرمایه گذاری

و..

 

 

چنانچه مایل به دانلود طرح توجیهی تولید کفش می باشید می توانید از طریق لینک دانلود از سایت تیبا فایل طرح مورد نظر خود را دریافت نمایید.

جهت مشاهده سایر طرح های توجیهی تیبا فایل اینجا کلیک کنید.

  • قیمت محصول: 2900 تومان
  • تعداد صفحه: 57صفحه
  • فرمت: PDF
  • حجم فایل: 390KB
2900 تومان – خرید
محصولات مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.