ویار یا بیماری صبحگاهی چیست؟

1000 تومان – خرید
ویار داشتن، یکی از مشکلات شایع دوران بارداری است که بیشتر مادران تجربه ‌اش می‌ کنند. البته ویار انواع مختلفی دارد ولی معمولا از الگوی خاصی پیروی می‌‌کند و راه‌حل‌‌های مشخصی هم دارد ویار بارداری را باید از سایر بیماری‌هایی که موجباستفراغ مداوم در بارداری می‌شوند، ازجمله بیماری‌های گوارشی (مانند آپاندیسیت،هپاتیت، پانکراتیت یا بیماری‌های مجاری صفراوی)، پیلونفریت و اختلالات متابولیکهمانند کتواسیدوز دیابتی، پورفیری یا بیماری آدیسون افتراق داد. شروع تهوع واستفراغ پس‌ از هفته ۸ از آخرین دوره قاعدگی در بارداری نادر است.

همانطوریکه میدانیم اولین علایم حاملگی حالت تهوع است که اصلا خوشایند نیست ولی  در بسیاری از خانمهای حامله وجوددارد و همواره تحقیقات نشان داده است که بین ضریب هوشی کودک و حالت تعوع مادر ارتباط وجوددارد و این تحقیقات بسیار درست است و بهره هوشی کودک را نشان میدهد و بین هورمونهای مادر و ضریب هوشی کودک ارتباط زیادی وجوددارد چون در دوران حاملگی مغز بچه کامل میشود و مطمئنا از دورانی که مادر حامله است میتوان با کمک کادر ضریب هوشی جنین را بالا برد .

حالت تهوع به ویژه در صبحگاه یکی از علایم اولیه بارداری است. این حالت ناخوشایند که ویار نام دارد، در اغلب خانم های باردار مشاهده می شود. این اختلال گرچه مشکلاتی را برای مادر باردار ایجاد می کند، اما می تواند نشانه ضریب هوشی بالا در فرزندی باشد که او در راه دارد. محققان بیمارستان کودکان در تورنتو (کانادا) نشان دادند تهوع صبحگاهی در دوران بارداری نشانه خوبی بوده و هوش بالای جنین را به اثبات می رساند. برای انجام این مطالعه، پژوهشگران ۱۲۰ زن را که در گذشته در دوران بارداری خود تهوع و دل‌آشوبه صبحگاهی را تجربه کرده بودند، انتخاب نموده و پس از آن از کودکان این زنان که بین ۳ تا ۷ سال سن داشتند، آزمایشات استانداردی برای ارزیابی بهره هوشی به عمل آوردند. نتایج این تحقیق نشان داد کودکان مادرانی که در زمان بارداری ویار صبحگاهی داشتند، نمرات بالاتری کسب کرده و در آزمون های مربوطه موفق تر عمل می کنند. به نظر می رسد تهوع صبحگاهی در دوران بارداری ناشی از وضعیت هورمونی بدن مادر بوده و هوش کودک را تحت تاثیر قرار می دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.