دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

حجم فایل:۱۳۷کیلوبایت

تعدادصفحه فایل:۱۱۱صفحه

فرمت فایل:PDF

قیمت فایل:۱۰۰۰تومان

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

خلاصه طرح تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

۱-معرفی محصول

فراورده های لبنی به آن دسته ازموادغذایی اطلاق می شودکه همگی ازشیرتولیدمی شوند. معمـولاً مـاده اولیه تولیدانواع لبنیات، شیرگاواست.اما گاهی ازشیرسایرپستانداران همچـون بـز، گوسـفند، گـاومیش واسب هم استفاده می شود.درادامه تعاریف، ویژگی ها، کاربرد و تاریخچه هـر یـک از محـصولات توضـیح دادهشده است.

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

۱-۱-مشخصات کلی محصول

الف – شیر

 – تعریف شیر
دراولین گنگره بین المللی مبارزه باتقلبات موادغذایی که در سال۱۹۰۸میلادی درشهرژنو تشکیل شـدوتاکنون هم مبنای استانداردمربوط به شیربوده است تعریف شیر بشرح زیر میباشد:
شیر، عبارتست ازمجموع تولیدشیردوشی کامل ومداوم یک حیـوان مـاده شـیرده سـالم و بـدون خـستگی مفرط که بخوبی تغذیه شده باشدشیربایدبارعایت اصول بهداشتی جمع آوری شده وفاقدآغوزباشد.

  – تاریخچه شیر
شیرازدیربازدربرنامه غذایی مردم ملل مختلف جهان جایگاه ویژه ای داشته است.گاوشـیری در حـدود ۶هزار سال پیش اهلی شده است.شیرحیوانات درآغازدوران اهلی کردن به عنـوان غـذا اسـتفاده شـده اسـت.
گوسفندو بزدربین سالهای۹۰۰۰تا۸۰۰۰سال(قم)درخاورمیانه اهلـی شـدند.درحـدود۷۰۰۰سـال
(قم)احشام درنقاطی ازآفریقاوترکیه به صورت گله درآمدند.همچنین شیردرعصرحجـردر انگلـستان وایرلند استفاده شده است.

صنعت گله داری ابتدادرنواحی جنوب غربی آسیا متداول گشت وپس ازآن این عادت به سایر کـشورها نیـزسرایت نمود.رشددامداری به منظورتامین شیروفراورده های لبنی،درمراحل ابتدایی درمناطقی گسترش یافت که علوفه سبزبه میزان کافی درآن مناطق یافت می شد.
اولین نژاددام های شیری درایران درزمان جنگ جهانی دوم درسال۱۳۱۹(هـ.ش)ازفرانـسه خریـداری وتحویل موسسه حیدرآبادگردیدوحدود۱۰سال بعدبرای احداث اولین دامداری های صنعتی اقداماتی انجام شد.

درایران اولین کارگاه لبنیات سازی درسال۱۳۳۶بانام آستارا،درخیابان فردوسی تهران گشایش یافت کـه تولیدات آن شیرهای بطری بادرب چوبی بود.
درسال۱۳۳۷کارخانه نسبتامجهزآلفاباظرفیت۱۰تن شیرخام درروزتاسـیس شـدوپـس ازآن احـداث واحدهای تولیدفرآورده های لبنی به صورت گسترده ادامه یافت واکنون این واحدها بامقیاس های بـزرگ وکوچک در اقصی نقاط کشور به فعالیت اشتغال دارند.

 

– خواص ظاهری شیر
رنگ شیر معمولا سفید کدر و یا سفید چینی است. علت آن وجـود کـازئین و کلـسیم در شـیر اسـت،وقتـی چربی شیرزیادو بخصوص وحاوی مقداری زیادی کاروتن(کاروتن موجود در شیر فعال است ونقش ویتـامینA را بازی میکند) باشد.

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

– بوی شیر
شیر دارای بوی مخصوصی نیست ولی معمولادراثرتماس باظروف ومکانهـای کثیـف بوهـای گونـاگون بـه وسیله چربی شیرجذب می شودوشیربوی نامطبوع به خودمیگیرد.دراثرفسادو تجزیه ترکیبات شیر، بـوی مختلفی ازقبیل ترشیدگی وگندیدگی درشیرپیدا می شود.

 – طعم شیر
مزه شیردراثروجودلاکتوزکمی شیرین است.دربیماری های ورم پستانی به علت ازدیـاد محـسوس کلریـدها(مخصوصا کلرید سدیم ) مزه شیرکمی شورمی گردد.دراثرتجزیه چربی تحت عوامل مختلف ممکـن اسـت طعم نامطبوعی درشیرایجادگردد.

 – ترکیبات شیر
ترکیب اصلی شیرراموادی مانندآب،پروتئین ها(دردرجه اول کازئین )، قندشیریالاکتوز و مـواد معـدنی تشکیل می دهند.

ب- خامه

یکی ازاجزای شیرچربی آن است که بااستخراج آن می توان خامه، کره وسرشیرتهیه نمود.

خامه یکی ازانواع لبنیات است.پیش ازعمل هموژنیزه،لایه ی چربی روی سطح شیرخام که به سرشـیرمعروف است رابرمی دارند.این چربی،خامه نام می گیرد.درصنعت،برای سرعت بخشیدن به تجمـع چربـی شیر روی سطح آن،ازدستگاه سانتریفوژ استفاده می کنند.خامه با توجه به محتوای چربـی، انـواع مختلفـی دارد.

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

  – انواع خامه
– خامه کم چرب که ۱۲ درصد چربی دارد.
– خامه زده شده و سفت شده که ۳۰ درصد از آن را چربی تشکیل می دهد.
– خامه سنگین که ۳۶ درصد چربی دارد.
– خامه های پر چرب که در اغلب فروشگاه ها به فروش می رسندو۴۰درصدچربی دارندکه در تهیه انواع غذاهاودسرهاازاین نوع خامه استفاده می شود.
– نوع دیگری ازخامه وجودداردکه درکشورانگلستان تهیه می شود.این نوع خامه راباحرارت دادن خامـه معمولی تهیه می کنندوبه خامه بریده یاترش معروف است.این خامه بسیارچرب بوده و۵۵درصدچربـی دارد.

ج- ماست

ماست یکی ازانواع لبنیات است که ازتخمیرشیرتوسط نوعی باکتری حاصل می شود.ازهر نوع شیری بـرای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اماماست های امروزی رااغلب ازشیرگاو تهیه می کنند.ماسـت ازتخمیـرقندشیربه نام لاکتوزحاصل می شود.
باکتری ویژه تهیه ماست،لاکتوزرابه اسیدلاکتیک تبدیل می کندوبه عـلاوه بـه ماسـت بافـت ژل ماننـدی میدهد.به دلیل وجوداسیدلاکتیک،ماست مزه تندوترشی پیدامی کند.

      -تاریخچه ماست
اطلاعات دقیقی مبنی براین که ماست درکجاودرچه زمانی تولیدورایج گردیده وجودندارداما بدون شـک این ماده یکی ازفرآورده های تخمیری شیراست که از سایرفرآورده هـای شـیر شـناخته شـده تـراسـت ومقبولیت بیشتری دردنیا دارد.ماست درکشورهای اطراف دریـای مدیترانـه،آسـیاواروپـای مرکـزی دارای مصرف بالایی است.عده ای جایگاه اصلی ان را در آسیای مرکزی وجنوب غربی می دانند که بتدریج درقـرن شانزدهم ازاین مناطق به اروپا برده شده ودراوایل قرن بیستم بطوراساسی دراروپامنتشروشناخته شـدوبعدازاین بودکه تحقیقات وآزمایشات مختلف برای بهبودوضع ویـافتن راه هـای مختلـف تهیـه وتکمیـل خواص آن آغاز گردید.

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF

     -ارزش غذایی ماست
ازنظرغذایی،ماست یکی ازبهترین فرآورده های شیراست ومحتوی تمامی عناصرغـذایی موجـوددرشـیرمی باشد.ضمناموادپروتئینی آن بصورت بهتروقابل هضم تری درآمده ومصرف آن باعث سهولت وتـسریع هضم غذا می شودوبه علت وجوداسیدلاکتیـک، مـانع رشـدباکتری هـای مـضردر روده می گـرددوبـه رشـدباکتری های مفیدکمک می نماید. بنابراین به عنوان یک ماده غذایی عـالی بـشمار مـی رودودرمنـاطقی کـه مردم دچارکمبودپروتئین هستندازاین محصول می توان بهترین استفاده راکرد.

۲-۱-شماره تعرفه گمرکی

۳-۱-شرایط واردات

۴-۱-استانداردهای ملی وجهانی

۵-۱- قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

۶-۱-موارد مصرف و کاربرد

۷-۱-کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

۸-۱-اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز

۹-۱-کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

۲-وضعیت عرضه و تقاضا

۱-۲– بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون

۲-۲- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا

۳-۲-بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال۸۵

۴-۲- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

۵-۲-بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن

۶-۲-بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

۳- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول

۴-– تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم

۵– بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی

۶-برآورد حجم سرمایه گذاری مورد نیاز

۱-۶-زمین

۲-۶-محوطه سازی

۳-۶-ساختمان

۴-۶-ماشین آلات

۵-۶-تاسیسات

۶-۶-وسایط نقلیه

۷-۶-تجهیزات و وسایل اداری

۸-۶-تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

۹-۶- ابزار آلات کارآگاهی

۱۰-۶-هزینه تجهیزات کمکی

۷– میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن

۸-پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

۹-وضعیت تامین نیروی انسانی وتعداداشتغال

۱۰– بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی

۱۱-وضعیت حمایت های اقتصادی وبازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایت های مالی

۱۲-تجزیه وتحلیل وارائه جمع بندی وپیشنهادنهایی درمورداحداث واحدهای جدید

 

دانلودطرح توجیهی تولیدشیر،ماست وخامه بسته بندیPDF در واقع سندی آماده ارائه می باشدکه درآن نحوه برآوردسودوزیان وسرمایه ثابت،سرمایه در گردش ونقطه سربه سر، بازدهی سرمایه، دوره برگشت سرمایه و … بیان خواهد شد.

 

در صورتی که نیاز به جزئیات بیشترویادریافت فهرست مطالب داریدازطریق بخش پشتیبانی  بامادرارتباط باشید.

  • قیمت محصول: 1000 تومان
1000 تومان – خرید
محصولات مرتبط
۳۰۹۴۱۱۰۳۶۰۸ 1000 تومان

دیدگاهی بنویسید.

بهتر است دیدگاه شما در ارتباط با همین مطلب باشد.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!